Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

АСУ Сомборска Арена вицешампион државе

REL_6804
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У организацији Спортске аутомобилске ауто крос асоцијације Србије са седиштем у Сомбору, одржано је свечано проглашење шампиона дисциплине ауто крос у сезони 2023. године.

Овом приликом, желимо изразити искрену захвалност граду Сомбору, Сремској Митровици, Општини Бечеј и њиховим представницима, чија подршка је у великој мери помогла у организацији такмичења током целе сезоне.

Свечаност је достигла врхунац у Новом Саду, где су најбољи возачи и клубови награђени за своје изванредне перформансе. А

СУ Сомборска Арена са два државна првака поносно се истакла освајањем другог места у укупном пласману.

Горан Милић, шампион Класе 1, Немања Ћирјанић, освајач сребрног постоља у Класи 3, Вид Зубић, шампион Класе 5 и Тодоровић Иван, бронзани освајач у Класи 6, представљали су срце и душу овог успешног клуба.

Поред АСУ Сомборска Арена, и остали клубови су се истакли својим постигнућима.

Прво место заузео је АСУ Сyрмиен Рацинг, док се АСК Виткори попео на треће постоље. На четвртом месту пласирао се АМСК 025 Сомбор, још један клуб из Сомбора. На петом месту сместио се АСУ Бел Цар Рацинг Теам, доприносећи динамици и узбуђењу овог шампионата.

Сезона 2023. донела је незаборавне тренутке, ривалства и фер такмичења, потврдивши да ауто крос у Србији доживљава златно доба. Сви учесници су заслужили аплауз за храброст, вештину и посвећеност, а предстојећа сезона обећава још више узбуђења и спортске страсти.

Овом приликом, позивамо нове и младе ентузијасте који деле љубав према брзини и изазовима ауто кроса да се придруже Асоцијацији. Клубови отварају своја врата свима који желе да испробају своје возачке вештине и придруже се овој узбуђујућој аутоспортској авантури. Постаните део тима који сања о новим успесима и помажите нам да заједно освојимо нове хоризонте у свету аутомобилизма!

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора