Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Боксери на неколико турнира

1694492670397
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Протеклог викенда боксери БК Сомбора учествовали су на неколико такмичења.

У Смедереву је одржано прво коло “Опен Балкан.

Сјајна организација од Боксерског савеза Србије уз директан Тв-пренос на каналу Арена Fight…

Победе за сомборски тим су уписали одлични Милан Чакширан и сјајни Јован Николић “пулен”Зорана Бачулов, а до бодова су још дошли Северџан Гаши, Антонио Бисет и Никола Богатиновски.

На турниру у Сарајеву репрезентацију Србије су представљали Назиф Сејди, Бојан Станојловић, Владимир Бериша и Никола Јоксимовић. Јоксимовић је у полуфиналу поражен од Пољака (бронза), Бериша поражен од Казахстанца у финалу (иначе омладинског вицепрвака света..сребрна медаља), Станојловић је полуфиналу победио представника БиХ, а у финалу поражен.. (сребро)… Сејди Назиф је показао да је велика нада нашег бокса, победио репрезентативца Авганистана, а у финалу поражен од Словенца..(боксовао је повређен, у финалу није хтео да пред меч.

Млађа група са репрезентацијом Србије се налази на турниру у Румунији.  је одлична била…Јован Николић изгубио од актуелног првака Европе из Мађарске, Ристић је у полуфиналу поражен од Италијана (бронза), док је Марија Лукић у финалу изгубила од Румунке. Радошевић је у полуфиналу победио Молдавца и предстоји му меч за златну медаљу.

Свака част и све похвале за наше шампионе…поносно су представљали Србију, град Сомбор и свој клуб.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора