Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Горан Милић и Вид Зубић државни прваци

AutoCross Becej
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Надомак центра општине Бечеј, уз обалу реке Тисе, викенд 21. и 22. октобра 2023. године био је резервисан за страствене љубитеље аутомобилских трка и прашњавих стаза. Одржана је последња трка аутокрос шампионата Србије за ову сезону, привукавши бројне такмичаре и гледаоце, а клуб АСУ Сомборска Арена се истакао у овом узбуђењу.

Више од 50 храбрих возача окупило се како би тестирали своје вештине и управљање возилима у шест различитих класа, укључујући и куп за даме, али и клубски пласман. АСУ Сомборска Арена је представљала Сомбор са великим ентузијазмом и храброшћу.

Класа 1 била је посебно узбудљива, а Горан Милић је показао своје вештине и искуство освајањем првог места. Ова класа је пружила узбуђење и динамику која је задржала све присутне на ивици својих седишта.

У Класи 2, Јован Деспот се истакао освајањем трећег места, док је у Класи 3 Ђорђе Ивовић такође заузео треће место. Њих двојица су демонстрирали своју способност и одлучност на стази.

Класа 4 била је још једна дисциплина где је АСУ Сомборска Арена бриљирала, захваљујући Ђорђу Грујовићу, који је освојио друго место. У Класи 5, Вид Зубић се борио и заслужио друго место, док је Иван Тодоровић у најацој Класи 6 такође постигао високо друго место.

Овај викенд у Бечеју био је права посластица за љубитеље аутомобилских трка и адреналина. Клуб АСУ Сомборска Арена се показао као озбиљан конкурент и оставио неизбрисив траг у свету а утокроса. Овај успех ће сигурно инспирисати младе возаче и обезбедити наставак узбуђења у наредној сезони.

Овим тамичењем је Аутомобилско Спортско Удружење Сомборска Арена и званично вице шампион Србије за 2023. годину са два државна првака Горан Милић у класи I и Вид Зубић у класи V.

слике – Varro-Todor-Fotodii

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора