Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Дамјана и Ана на победничком постољу трке у Зрењанину!

arksm zrenjanin
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Шесто издање полумаратона у Зрењанину одржано је у недељу 02. октобра. Пријатно и сунчано време одговарало је тркачима којих је било 900 у шест трка које су одржане тај дан.

Победници главне, полумаратонске трке, на стази од 21 километар су Марко Ранковић из Лазаревца, члан екипе РТИМ, и Нора Тркља Боца, атлетичарка београдског АК Црвена Звезда.

Чланови атлетско рекреативног клуба ‘‘Сомаратон‘‘ који су истрчали полумаратонску дистанцу су Милан Ковачић, Зоран Николић, Срђан Бузаџић, Дамир Миланков, Александар Крнета и Ненад Глушац.

Од дама полумаратон су истрчале Јелена Перенчевић које је заузела прво место у својој старосној категорији док је Јелена Станимировић заузела друго место у својој категорији.

У трци на 7 километра, у оквиру Зрењанинског полумаратона, Дамјана Перенчевић је након победе на трци ‘‘Даме трче‘‘ која се одржала само дан раније, у Зрењанину истрчала вицешампионску позицију са свега 39 секунди заостатка за победницом.

Треће место у овој трци истрчала је такође чланица ‘‘Сомаратона‘‘ Ана Пешић.

Истог дана, али у Скопљу одржане је Wиззаир Скопски маратон. Најтежу алтетску дисциплину – маратон истрчала је чланица ‘‘Сомаратона‘‘ Сузана Филиповић.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора