Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Двоструки тријумф на окружном такмичењу у футсалу

ССГС лого
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У Спортском центру у Оџацима 9. и 10. марта одржано је окружно такмичење у футсалу за основне и средње школе из Западнобачког округа.

Код основних школа у конкуренцији дечака (пионири) прво место освојила је ОШ “Иван Горан Ковачић” из Станишића, друга је ОШ “Коста Стаменковић” из Српског Милетића, док су треће место поделиле ОШ “Иса Бајић” из Куле и ОШ “Младост” из Пригревице.

У конкуренцији девојчица (пионирке) учествовале су две екипе, прво место заузела је ОШ “Никола Тесла” из Бачког Брестовца, а друго ОШ “Иса Бајић” из Куле.

Мушка екипа Средње економске школе из Сомбора заузела је прво место у конкуренцији средњошколаца (омладинци). Друга је Гимназија и стручна школа “Никола Тесла” из Апатина, док су треће место поделиле Техничка школа Оџаци и Средња техничка школа “Михајло Пупин” из Куле.

У женској конкуренцији (омладинке) најбоље су биле ученице Гимназије и економске школе “Јован Јовановић Змај” из Оџака, друга је Средња економска школа из Сомбора, а трећа Економско-трговинска школа из Куле.

Спортски савез општине Оџаци је организовао Окружно школско првенство у футсалу, што подразумева домаћинство- ужину, медицинску помоћ, судије, лопте итд. Такмичење је протекло у фер-плеј и спортском надметању.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора