Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Други пораз Џокера

kk-joker-kk-mladost-sp-6.-kolo-2.MLS_
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Кошаркаши сомборског Џокера доживели су други пораз у овој сезони. На гостовању екипи „Младост СП“ у Смедеревској Паланци лоше су кошаркаши Џокера ушли у утакмицу и дозволили домаћим играчима да направе предност од 8 поена већ на крају прве четвртине.

Тражили су кошаркаши Џокера свој ритам али су домаћи веома вешто користили сваку указану прилику и уз шут из игре за два од 65% и 50% за три поена тријумфовали у овом мечу.

„Лоше смо отворили утакмицу одбрамбено и нисмо спровели оно на шта нас је стручни штаб спремао целу недељу, где је противник казнио буквално сваку нашу грешку. Добили су ветар у леђа и шутирали су у невероватним процентима данас током целе утакмице, а ми једноставно нисмо проналазили прави ритам. Морамо се сабрати, добро припремити јер нас чекају веома важне две утакмице на домаћем терену које морамо победити.“ изјавио је центар Далибор Ђапа после дебитанстског меча за сомборски „Џокер“.

КК „МЛАДОСТ СП“ – Шпаровић 18, Чворовић 9, Николић 22, Недељковић 15, Стојановић 14, Стевановић, Тешић, Станковић 15, Тодоровић 4, Димитријевић (ц), Миленковић.

КК „ЏОКЕР“ – Челебић 20, Сужњев 2, Катушић 2, Брекић 7, Брбаклић (ц) 11, Вукас 12, Крстановић 22, Ђапа 6, Симјановски, Бубања, Стевић, Мунижаба 3.

Следећег викенда у градској хали Мостонга гостује другопласирани „Стар“ и позивамо публику да у што већем броју дође и подржи сомборски Јокер на путу до нове победе!

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора