Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Екипа “Кафа Самба” из Врбаса победник 14. “Видовданског турнира” у баскету

НАСЛОВНА-74
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У организацији Спортског удружења „Студент“, уз подршку Града Сомбора, протеклог викенда је одржан 14. „Видовдански турнир“ у 3х3 баскету на кошаркашком терену у Јамама. Бројне екипе и љубитеље кошарке је том приликом поздравио и пожелео им пуно среће и успеха председник Спортског савеза града Сомбора Милош Мијић.

Тринаест екипа из различитих градова у Србији такмичило се за титулу најбољег и новчану награду од 120.000 динара.

Један од организатора турнира Јован Узелац, захвалио се Граду Сомбору на подршци, те истакао да учешће екипа из различитих градова потврђују квалитет турнира.

„Искористио бих ову прилику да се захвалим Граду Сомбору, који је препознао важност овог турнира и подржао га и ове године и што учествује са СУ „Студент“ Сомбор у изградњи и реконструкцији овог Спортско – рекреативног центра „Јаме“. Оно што ме радује је што смо добили велики одзив екипа, како из Сомбора, тако и ван Сомбора. Они се такмиче за новчану награду од 120.000 динара, док смо за кадете обезбедили робне награде“, рекао је Узелац.

У интересантној финалној борби у сениорској конкуренцији, прво место освојила је екипа „Самба кафа“ из Врбаса, која је победила екипу „Врбас 3х3“. Треће место заузела је екипа „АНМС“, такође из Врбаса. МВП у сениорској категорији проглашен је Арсеније Степановић.

У категорији за кадете, прво место освојила је екипа „Салаш у срцу града“, друго место освојио је тим „Пуре“, док је трећепласирана екипа била „РМНК 3Х3“. МВП кадета проглашен је Никола Вуковић.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора