Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Завршена реконструкција кошаркашког терена у “Јамама”

default
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Завршени су радови на реконструкцији кошаркашког терена у спортско – рекреативном центру у „Јамама“, а тим поводом, завршене радове су обишли градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, чланови Градског већа Антонија Нађ Косановић и Сава Дојић, те представници Месне заједнице „Нова Селенча“, Спортског центра „Соко“ и Спортског савеза града Сомбора.

Обиласком завршених радова, чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић, изјавила је да су овај пројекат изгласали грађани Нове Селенче и да ће Град Сомбор наставити да улаже у спортску инфраструктуру, како у граду, тако и у осталим насељеним местима, на задовољство свих суграђана.

„На кошаркашком терену су завршени радови на уклањању старе тартан подлоге, након чега је постављен нови слој асфалта на који је постављена мултифункционална гумена подлога са акрилним прелазом дебљине 6 милиметара. Ова подлога је знатно квалитетнија и дуготрајнија, а у значајнијом мери ће допринети да се смање повреде спортиста услед падова. Поред тога, ово спортско игралиште је обогаћено и са столом за ножни тенис. Што се тиче текбола, ово је спорт у успону и нама је драго да смо међу првим локалним заједницама које пружају подршку да се овај спорт још брже развије“, рекла је градска већница Нађ Косановић.

Реконструисани спортски терен ће служити свима који желе да се баве спортом и рекреацијом, а извођач радова је „MUSCULUS“ д.о.о. Београд.

Град Сомбор наставља са реализацијом пројеката који се изводе у оквиру партиципативног буџетирања, а које су изгласали суграђани свако у својој месној заједници, како би се побољшао животни стандард грађана.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора