Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Катарина и Селена освојиле мастерс у Словенији

hdr
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Најмлађа такмичарка сомборског СБК „Спеедер“ – Катарина Блажев, била је најуспешнија на мастерс турниру одржаном протеклог викенда у Љубљани.

Катарина је у пару са Селеном Стојачић тријумфовала у категорији јуниорских парова, а у појединачној категорији до 16 година освојила је друго место. Једини пораз доживела је у борби за злато од Словенке Новак.

На Словениан Опену наступили су такмичари девет земаља, а међу њима и петоро Сомбораца.

Симана Матковић је наступила у категорији ветеранки и одиграла свој најбољи турнир, поражена је у финалном мечу од Немице Клее.

Алида Јерковић и Селена Стојачић играле су у категорији сениорки у врло јакој групи. Обе су поражене од троструке светске првакиње Кебер, бивше јуниорске светске првакиње Мишкулин и Мађарице Доса-Рацз, а у међусобном мечу боља је била Алида резултатом 2:1. У коначном пласману Алида је поделила треће место док је Селена заузела пето место.

Алида је у пару са Борисом наступила у категорији мешовитих парова. Након почетне победе, уследила је серија лоших мечева те су у коначном пласману поделили треће место.

Борис Јерковић је у Опен категорији наставио са успешним наступима, са две победе и поразом у групној фази пласирао се у полуфинале, где је поражен од Словака Пјецхе, те поделио треће место у коначном пласману.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора