Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Крстановић уз звук сирене за победу у трилер завршници

kk-klik-arilje-vs-kk-joker-sombor-1
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Клик – Џокер 74:75 (24:20, 21:19, 17:19, 12:17)

Кошаркаши сомборског Јокера забележили су нову победу у савезном рангу.

Смењивале су се у вођству обе екипе, а кошаркаши домаћег “Клик”-а из Ариља приказали су много више него што се очекивало.

Одлично су искористили сваку грешку Јокера и до самог краја утакмице били у мечу.

На само две секунде до краја, играч утакмице Зоран Крстановић погодио је невероватан шут из израђене акције из аута са стране и донео нова два бода екипи Јокера уз остварен дабл-дабл са 27 поена и 10 скокова.

“Нисмо очекивали да ће утакмица против екипе из Ариља бити тешка за нас из разлога што нису показали завидан квалитет у прва два кола. Домаћа екипа је казнила неке наше грешке на почетку утакмице које нису смеле да се десе и тако смо им дозволили да утакмица буде отворена до самог краја. Већи број њихових играча одиграли су изнад свог тренутног квалитета који поседују јер смо неким насим грешкама ми то дозволили. У задњим минутима смо и водили и имали неколико напада да решимо утакмицу и да се резултатски одвојимо али то нисмо успели. Дошло је до тога да се утакмица решава једним шутем и овај пут смо успели да ми будемо победници на крају. Очекује нас још једно везано гостовање против Мораве из Владичиног Хана које ће исто бити тешко. Бићемо спремни да и са тог гостовања донесемо победу.” – изјавио је Зоран Крстановић.

КК “КЛИК” – Плазинчић, Јевгенијевић, Недељковић 9, Спасојевић 5, Гројић 25, Радовић 3, Маричић 8, Прело, Васиљевић, Обрадовић, Крстић 12, Тртовић 12.

КК “ЏОКЕР” – Челебић 10, Сужњев 2, Катушић 10, Брекић 12, Брбаклић (ц) 4, Грујанић 1, Вукас 7, Крстановић 27, Симјановски, Бубања, Стевић 2, Мунижаба.

вест и фото КК Џокер Сомбор

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора