Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Лишчевић освајаč Купа Србије за сениоре

Liščević u akciji
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Прошлог викенда, 10.04.2022.године у Ваљеву је одржан Куп Србије за сениоре у рвању грчко-римским стилом. Златном медаљом окитио се Стефан Лишчевић у категорији до 63кг. Стефан је имао пет мечева које је све решио у своју корист техничким тушем већ у првој рунди и показао да је без премца у тој категорији.

Следеће такмичење које предстоји Лишчевићу је Првенство Србије средином маја и ако се ту попне на навише постоље велике су шансе да буде део репрезентације Србије која ће наступити у септембру на Светском првенству у Београду у септембру месецу.

У истој категорији наступио је Давид Нович који се у борби за бронзу повредио и заузео 4 место. Милан Толић у категорији до 60 кг остаје без пласмана.

Истог викенда, седам такмичара рвачког клуба „Раднички“ учествовало је на међународном турниру „Куп Сарајева 2022“ у организацији пријатељског клуба „Босна“ из Сарајева. Учествовало је 117 такмичара из пет држава.

Наш клуб представљали су: Адриан Доби – 1. место, Милан Толић – 2. место и 3. места су освојили: Никола Гуњ, Срећко Малбаша, Давид Мазињанин и Срђан Тодоровић. Кристиан Доби је освојио 5. место.

„Задовољан сам учинком наших младих рвача који су оправдали очекивања на изузетно јаком турниру“ – изјавио је председник клуба Владимир Крстић.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора