Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Лишчевић пети на меморијалу у Младеновцу

Stefan Liščević u akciji
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Прошлог викенда одржан је међународни Меморијални турнир у рвању грчко-римским стилом „Љубомир Ивановић Геџа“ у Младеновцу.

У списку репрезентације нашао се и Стефан Лишчевић-члан рвачког клуба „Раднички“ из Сомбора. Стефан је наступио у категорији до 63 кг. Први меч је победио домаћег такмичара у првој рунди техничким тушем, док је у другом мечу изгубио од репрезентативца Мађарске Торбе. У одлучујућем мећу Стефан је изгубио од репрезентативца Турске Камала који је актуелни првак Европе. Стефан је заузео одлично 5.место.

У периоду од 12-19. августа је одржан камп пионира У 13 и У 15 у организацији Рвачког савеза Војводине. Домаћин припрема био је рвачки клуб „Раднички“, а тренери који су водили камп су Кристиан Фараго из Суботице и Милан Марић из Сомбора. На кампу су се налазили најперспективнији пионири из целе Војводине, а одабрани су на основу резултата.

Камп су обишли градоначелник града Сомбора Антоније Ратковић, већница за спорт Антонија Нађ Косановић, покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и генерални секретар Рвачког савеза Војводине Славен Докманац који су учесницима кампа поделили мајице.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора