Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Меморијални међународни карате турнир „Игор Анђелковић“

Memorijal (25) Igor Anđelković septembar 2022.godina
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Меморијални међународни карате турнир „Игор Анђелковић“ 25. пут окупио је младе каратисте на турнир који је данас отворио нову такмичарску сезону у Градској хали „Мостонга“ у Сомбору.

Учешће на такмичењу узело је 14 клубова из Београда, Новог Сада, Ковачице, Црвенке, Лазарева, Сечња, Будисаве, Алибунара, Сомбора, као и три клуба из Републике Хрватске.

Присутне је поздравио председник Карате савеза Војводине проф. др Страхиња Тепавчевић, пожелевши учесницима да им турнир остане у сећању не само по медаљама, него и да стекну нова пријатељства која ће да трају.

Међународни турнир званично је отворио градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, указавши да је Сомбор град који дуже од једног века негује традицију спортске средине и доприноси развоју спорта већ више од два века.

„Иако не може свако од вас да оде са овог такмичења из Сомбора као шампион, или барем са неком од медаља, желим свима вама да се у нашем граду добро осећате, да имате фер борбе, да током такмичења влада добра атмосфера и да из Сомбора у своје градове понесете најлепше успомене и сећање на један град који ће вам увек и несебечино раширити руке добродошлице“, поручио је градоначелник учесницима.

Турнир се одржава у част прерано преминулог каратисте Игора Анђелковића који је био врхунски такмичар сомборског клуба. Организатор Меморијала „Игор Анђелковић“ је Карате клуб „Раванград“, уз подршку Карате савеза Војводине и Карате федерације Србије, као и Града Сомбора.

сомбор.рс

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора