Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Нови рекорди Тине Пелајић и Мартине Ђурковић

Juniorke U 20 2024
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У недељу је у великој сали СЦ Соко уз учешће 30-так такмичарки из разних градова и клубова наше земље одржано првенство Р. Србије за јуниорке.

Сомборски клуб Раднички изашао је са пет такмичарки и то Теодора Врбљанац, Ана Покрајац, Маша Раконца, Тина Пелајић и Мартина Ђурковић.

Теодора се захваљујући напорним и свакодневним тренинзима успела окитити најсјајнијим одличјем златном медаљом, Ана је исто тако померила своје најбоље резултате и заузела четврто место а у истој категорији пријатно је изненадила Маша Раконца и узела је бронзану медаљу.
Наше најбоље јуниорке Тина Пелајић и Мартина Ђурковић још једном су у потпуности испуниле очекивања тренера Петра Ранга и тако рећи без озбиљне конкуренције свака је освојила златну медаљу и то Тина са помереним државним рекордом у дисциплини трзај (67,78) и исто тако Мартина са новим државним рекордом у дисциплини избачај (60,83).
Тренер клуба Петар Ранг више је него задовољан учинком његових јуниорки и по његовим речима Сомбор има убедљиво најјачу женску јуниорску екипу у земљи што је резултат рада са свим узрасним категоријама.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора