Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Одржано отворено првенство Србије у санда борбама

насловна-27-scaled
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У Градској хали „Мостонга“, одржано je Отворено првенство Србије у санда борбама, у организацији КБС „Галактик“ Сомбор и Кунг фу вушу савеза Србије, уз подршку Спортског савеза града Сомбора и Града Сомбора. Више од 180 такмичара из 18 клубова који долазе из Мађарске, Босне и Херцеговине и Србије, показало је своје умеће у жељи да дођу до највишег одличја и медаља.

Турнир је званично отворила чланица Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства Антонија Нађ Косановић, која је такмичарима пожелела много спортског успеха.

„Добродошли у град спорта и на Отворено првенство Србије у санда борбама. Сигурна сам да сте се добро припремили за ово такмичење и да једва чекате да покажете своје знање и умеће. Бавећи се спортом ви сте изабрали здрав и добар начин живота и верујем да ћете поштовати правила фер плеја у току данашњих борби. Желим вам свима пуно успеха и проглашавам ово такмичење отвореним“, рекла је градска већница Антонија Нађ Косановић.

Сомбор су представљала два домаћа клуба, КБС „Галактик“, који је освојио девет златних, седам сребрних и девет бронзаних медаља и КБС „Ехтреме“, који је освојио четири златне, једну сребрну и четири бронзане медаље.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора