Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Одржан 3. Кајакашки куп у Сомбору

IMG_3313
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

На Великом бачком каналу у граду Сомбору, одржан је трећи по реду Кајакашки куп Сомбора, уз подршку Града Сомбора, а у организацији Кајак клуба „Сомбор“.

Испред Града Сомбора, манифестацију олимпијског спорта су посетили градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић и члан Градског већа за област руралног развоја, Срђан Савић.

На Кајакашком купу Сомбора, на мирним водама, учествовало је 7 кајакашких клубова из целе Србије, са преко стотину учесника, који су веслали у више узрасних категорија. Укупно је одржано 35 спринтерских трка на стази дужине од 500 m.

Најуспешнија, са највише освојених медаља је била екипа КК „Дунав“ из насељеног места Бездан. Друго место освојила је кајакашка регата КК „Сомбор“ предвођена тренерском палицом наше најтрофејније олимпијке и вишеструке европске и светске шампионке, Аноније Нађ Косановић, док је треће место припало КК „Обилић“ из Новог Кнежевца.

Градоначелник Ратковић са својим сарадницима, наставио је у континуитету да подржава спортске смотре и афирмативни дух првенствено нашим најмлађим суграђанима на подручју града Сомбора.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора