Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Одржан 8. Меморијал “Иван Фргић – Жути”

ekipa Radnički
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
У суботу, 08.06.2024. године је одржан 8. Међународни рвачки турнир „Иван Фргић-Жути“ у част и сећање легендарног спортиста века града Сомбора, који је окупио око 100 такмичара из 16 клубова.
Из редова „Раднички“ из Сомбора златне медаље освојили су: Адриан Доби, Соња Илић, Никола Гуњ. Сребрне медаље освојили су: Татјана Трбојевић, Данијел Бојанић, Драган Лаубенштајн, Јован Косовац, Урош Илић, Младен Батало и Срђан Тодоровић, док су бронзане медаље освојили: Милша Веселиновић, Нађа Сунајко, Алекса Трбојевић, Виктор Хорват, Ивана Фараго, Луна Савић, Немања Николић, Милош Ранисављевић и Милан Мајски.
Без медаља остали су: Коста Антић, Селена Илић, Марко Рајић, Филип Лакатош, Василије Вукас и Ђан Борџ.
За најбољег домаћег такмичара проглашен је Адриан Доби, за најатрактивнијег такмичара Никола Гуњ и за најбољег страног такмичара Андреј Црнчевић из хрватског клуба Фами-Доњи Михољац.
Председник клуба Владимир Крстић се захваљује свим љубитељима спорта без којих већ 8 година не би били у могућности да без подршке родитеља, пријатеља изнесемо то све. Поред породице Јокић које је донирала мајице за све рваче, што је традиција овог турнира. Овај турнир су помогли Сомборелектро, Синагога, Анаконда, Коловић exspres и многи други. Наравно град је помогао великим делом као и Спортски центар Соко и Спортски савез града Сомбора.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора