Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Отворен „Spa & Wellness“ на градском базену у Сомбору

Otvoren „Spa & Wellness“ na Gradskom bazenu u Somboru (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

На затвореном Градском базену „Мостонга“, у оквиру Спортског центра „Соко“, данас је почео са радом новоизграђени „WELLNESS“ и Спа центар. Тим поводом, отварању су присуствовали градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић и чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић, а домаћин им је био директор Спортског центра „Соко“ Дарко Косановић, са којим су обишли новоотворене просторије.

Косановић је изјавио да ће „WELLNESS“ и Спа центар проширити понуду Градског базена за све заинтересоване посетиоце и додао да ће за децу до десет година, улаз у слану собу до нове године бити бесплатан.

„Данас почиње са радом дугоочекивани „WELLNESS“ и Спа центар. Свим посетиоцима ће бити доступно неколико садржаја у терминима од 11 до 22 часа, а поред купљене улазнице за Спа центар, грађани ће моћи да користе и затворене базене. За децу узраста до 10 година улаз у слану собу ће бити бесплатан до нове године, тако да ће сви малишани који имају респираторне проблеме моћи бесплатно да буду у сланој соби“, изјавио је Косановић.

У оквиру новоизграђеног „WELLNESS“ и Спа центра, грађани ће моћи да користе слану собу, базене, тепидаријум, финску сауну, ђакузи, парно купатило, ароматични туш и криотерапију односно терапију ледом.

Средства за овај пројекат су обезбеђена из буџета Града Сомбора и Спортског центра „Соко“.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора