Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Перфектно до важне победе у дербију

баскет лопта
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Одличну утакмицу сомборској публици пружили су кошаркаши „Џокера“ и „Стара“.

И поред чврсте одбране са обе стране виђен је велики број поена. Гости су мало боље отворили утакмицу, али веома брзо су се „Џокери“ тргли и прогресивно повећавали своју предност из четвртине у четвртину.

Одлично је стручни штаб предвођен тренером Небојшом Вагићем припремио играче за дерби 7. кола.

Дужа клупа и велики број играча у ротацији домаћег „Џокера“, јак темпо и чак 18 скокова више од гостујућег „Стара“ били су пресудни за победу и долазак на друго место на табели. Велику борбу и жељу за победом приказале су обе екипе, уз веома фер и коректну игру.

„Одиграли смо једну веома добру утакмицу у оба правца против одличне екипе Стара која је у одличном ритму и није се предавала свих 40 минута. Честитке противнику на фер и коректној игри, а нама остаје да радимо јос јаче и да се спремимо за следећи дуел на домаћем терену против екипе Херцеговца.“ – изјавио је играч домаћег „Џокера“ Милан Мунижаба стрелац 26 поена.

КК „ЏОКЕР“ – Челебић 17, Сужњев, Катушић 6, Брекић 4, Брбаклић (ц) 14 п 16 ск 6 ас 3 бк, Вукас 4, Крстановић 23, Ђапа 2, Симјановски 10, Стевић 2, Мунижаба 26.

КК „СТАР“ – Вуксановић 18, Јанковић, Петровић, Стефановић 12, Жигон 18, Арсовић 13, Бумбић 2, Бардак, Мијатовић, Матић 2, Буловић, Мијатовић 22.

Наредног викенда кошаркаши сомборског „Џокера“ опет играју на домаћем терену, где ће дочекати кошаркашки клуб „Херцеговац“ из Гајдобре тренутно петопласирани тим у лиги.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора