Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Пораз БК Сомбора, напад на Бисета

BK-Sombor-777x437
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Боксери Сомбора овог викенда гостовали су у Новом Пазару где су се у дербију (4) кола Боксерске лиге Србије поражени од домаћина са 10:4.

Сусрет је остао у сенци напада групе хулигана на гостујућег бокесера Кубанца Антонио Бисета.

Тим поводом огласио се и тренер Боксерског клуба Сомбор, Стојан Кнежевић који је на свом инстаграм налогу написао следеће:

„- Као председник БК Сомбор после одржаног ИВ – кола БЛ Србије у Новом Пазару… размишљао сам шта да напишем…. синоћни инцидент, где је наш боксер Антонио Бисет убоден у главу од стране лица из Новог Пазара… могу у име клуба, управе и такмичара.. да саопштим следеће, од данас, па док год сам председник клуба никада више ни један боксер никада неће боксовати у Новом Пазару… овакав инцидент је квалификован као „лаке телесне“ повреде… пред хотелом ”КОСОВО”, где смо и нападнути од 20 лица… добро је прошло да неко од деце није и убијен… дежурни тужилац у Пазару – АЗРА ФЕТАХОВИЋ… пушта лица која су нас напала на слободу… ово је један од показатеља да ипак постоји зло у људима који не подносе тренерку Србије и грб Србијеее…. жалоснооо…. САМО ДА ЈЕ БИЛО ОБРНУТО… ДА ЈЕ У СОМБОРУ НАПАДНУТ БОКСЕР ИЗ ПАЗАРА И ИЗБОДЕН…/ШТА БИ БИЛО И КАКО БИ СЕ ЗАВРШИЛО…ВЕРОВАТНО МИ БИЛИ КРИВ И ПОХАПШЕНИ… наравно и разапет на стуб срам у свим новинама и институцијамааа… СВАКА СПОРТСКА САРАДЊА СА БК Н. ПАЗАР је данас завршена! ПОНОСАН сам на момке који су били храби и после свега боксовали данас../и уз то оштећени од стране судија на сраман начин… овакво суђење није виђено ни ЗИМБАБВЕУУУ… погледати на ТВ АРЕНА ФИГХТ (данашњи пренос од 17 х..може се вратити)… срамота да нико није јавно испред свих институција и установа изашао у јавност и издао бар саопштење за јавност… или да пита за децууу../ЛИГА СРБИЈЕ … сврха исте после напада на децу .. после идиотског суђењааа… чему служи… НОВОМ ПАЗАРУ????? Заштооо ??? Да неко буде убијен или унакажен…. да путујемо 500 км да нас покраду и оштете??? Али… има људи који су нам помогли, али нецу да пишем њихова имена ради њихове сигурностиии…/уједно честитам и нашој младости која је ПП Војводине блистала и оправдала очекивано од њих!!! Бравооо…/погледајте шта је дечија радосттт…слепциии… АНТОНИО БИСЕТ – велики јунак… који је бранио себе, град и Србију у Пазару… зашто.. јер је имао тренерку БК Сомбор са иницијалима СРБИЈЕЕЕЕ… има Бога“ – написао је Кнежевић на Инстаграму.

Поводом овог меча огласио се и Боксерски савез Србије који је на својој фејсбук страници написао следеће: „Честитамо боксерима обе екипе на фер плеју, као и на солидарности и јединству обе екипе, након инцидента у чијем се средишту збивања нашао боксер Антонио Бисет. Важно је да јавност буде информисана да немили догађај није инициран национализмом, као ни разлозима везаним за спорт. Управе оба клуба показале су висок степен одговорности и зрелости. Антонио Бисет остварио је победу за своју екипу без борбе, али је прошао вагу и лекарски преглед, што је обрадовао све људитеље бокса и демантовало поједине наслове у медијима, који су нас својим писањем довели у сумњу да је Бисет тешко повређен и животно угрожен. Поносни смо јер је победио бокс, а боксери показали зашто су прави витезови спорта“.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора