Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Пораз Џокера у Купу од суботичког Спартака

Džoker - Spartak, Kup Srbije novembrar 2022.godina
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Кошаркаши сомборског Џокера пружили су достојанствен отпор екипи суботичког „Спартака“, који игра у сјајној форми и тренутно се налази на трећој позицији у Првој Лиги Србије са скором 5-1.

Претходна два пута када су се срели у Купу кошаркаши Џокера елиминисали су екипу Спартака, али овај пут ипак суботичка екипа је била боља.

Играли су играчи Џокера у свом ритму, контролисали су меч до пред сам крај, када је понестало концентрације играчи суботичког Спартака искористили су своју шансу, и преломили утакмицу у своју корист, добивши последњу четвртину са 12 поена разлике.

„После победе у Владичином Хану уследила нам је утакмица са Спартаком који је у одличној форми са скором 5-1 у КЛС. Водили смо и контролисали утакмицу од самог почетка. Поштујући замисли тренера смо успели да зауставимо налете суботичана и ушли у последњих 5 минута меча са предношћу од 7 поена.

Мањак искуства и пад концентрације је нажалост резултирао преокретом. Врло мало је фалило да исход буде другачији, али сви смо поносни на приказаном и окрећемо се сусрету са Чачанима у суботу.

Надамо се настављању победничког низа у борби за наш циљ, који је највећи могући.“ – изјавио је капитен сомборског Џокера Алекса Брбаклић

КК „Џокер“ – Челебић 22, Сужњев, Катушић 5, Брекић 8, Брбаклић (ц) 9, Грујанић, Вукас 5, Крстановић 19, Симјановски, Бубања, Стевић 5, Мунижаба 13.

КК „Спартак“ – Теренс 21, Југовић, Илкић 2, Прља 5, Додић 9, Шаренац, Николсон 20, Газибеговић 6, Опоку Нана 4, Даниловић 2, Соколовић а7, Барна 17.

Екипа Џокера већ за викенд после два гостовања у 2. МЛС коначно наступа пред својом публиком када ће угостити екипу „Железничар“ из Чачка.

Утакмица се игра у суботу 05.10.2022. у 17. часова у Градској хали Мостонга.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора