Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Прва победа Џокера у савезном рангу

kk-joker-sombor-1.-kolo-kk-hercegovac-gajdobra
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Прва победа Џокера као дебитанта у савезном рангу такмичења у 2. МЛС.

Домаћини су сјајно отворили утакмицу, и чинило се да имају пуну контролу меча. Међутим када је нестала нервоза и уз неколико добрих шутева почетком другог полувремена, играчи Џокера преокренули су резултат у своју корист.

Направили су велику разлику у трећој четвртини и чували је до самог краја те заслужено славили у свом првом мечу у овом рангу такмичења.

“Поред сјајног домаћина и публике у гостима успели смо да одолимо свим притисцима и да уз веома борбену и на моменте паметну игру приведемо утакмицу на крају у нашу корист. Задовољан сам реакцијом играча на прву првенствену утакмицу, захваљујем се домаћину на фер и коректној борби. Сав фокус је на следеће коло где кући дочекујемо екипу Радничког из Крагујевца, фаворита за освајање првог места у лиги!” – тренер Небојша Вагић.

КК “ХЕРЦЕГОВАЦ” – Ђорђевић 22, Кнежић, Зарић 8, Тодорић 14, Теофановић, Шућур, Марић 3, Радовановић (ц) 14, Кумовић 3, Младеновић, Ивеља 18, Дангубић.

КК “ЏОКЕР” – Сужњев 4, Челебић 22, Брбаклић (ц) 14, Грујанић, Вукас 4, Крстановић 23, Брекић 5, Катушић 4, Бубања, Стевић 7, Мунижаба 4, Симјановски.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора