Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Раднички бронзани

RK Radnički Prva rvačka liga Srbije 2022 Petrovac na Mlavi
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У суботу, 05.11.2022.године одржана је Прва рвачка лига Србије у Петровцу на Млави.

У Првој лиги су се такмичили 6 клубова.

Екипа „Радничког“ из Сомбора је у првом колу изгубила од екипе из Крагујевца резултатом 6:2 која је на крају била и екипни победник И рвачке лиге Србије. Победе за Сомбор су једини остварили Стефан Лишчевић и Киш Мате.

У другом колу екипа „Раднички“ из Сомбора је славила против домаћина „Змајеви“ Петровац на Млави убедљивим резултатом 7:1. Победе за Сомбор остварили су Данијел Шпољарић, Стефан Лишчевић, Саболч Хађмаш, Немања Глигорић, Киш Мате, Алекса Вукашиновић и Илија Петровић.

У трећем колу рвачи „Радничког“ су рвали нерешено 4:4 са екипом „Младост“ из Ваљева. Победе су остварили: Данијел Шпољарић, Стефан Лишчевић, Немања Глигорић и Илија Петровић.

У четвртом колу рвачи „Радничког“ су победили екипу „Геџе“ из Младеновца резултатом 6:2. Победе су остварили: Данијел Шпољарић, Стефан Лишчевић, Давид Нович, Немања Глигорић, Киш Мате и Илија Петровић.

У петом-последњем колу екипа „Раднички“ се састала са „Црвеном звездом“ из Београда и рвала нерешено 4:4. Победе за Сомбор су остварили: Стефан Лишчевић, Саболч Хађмаш, Немања Глигорић и Киш Мате, мада у категорији до 130кг судије су у задњем минуту донели одлуку да дају опомену сомборском рвачу и том чудном одлуком донесу победу Звезди за нерешени резултат, иако је „Раднички“ требао славити и освојити екипно друго место.

Све похвале капитену екипе Стефану Лишчевићу који је свих 5 мечева победио и водио екипу како то и доликује правом каиптену.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора