Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Раднички узео 31 медаљу током викенда

Ivan Frgić-Žuti 2023
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У суботу је одржан “Трофеј Сокола 2023” у организацији рвачког клуба „Соко“ из Сомбора.

Рвачи „Радничког“ су наступили са 14 такмичара и освојили 11 медаља.

Најуспешнији међу њима су били Јован Косовац, Урош Илић, Срђан Тодоровић, Кристиан Доби, Данијел Бојанић и Драган Лаубенштајн који су освојили златне медаље.

Сребрну медаљу освојио је Давид Мазињанин.

Бронзане медаље освојили су Немања Лончаревић, Милош Ранисављевић и Виктор Хорват.

У недељу, 03.09.2023.године одржан је 7. Међународни меморијални турнир „Иван Фргић-Жути 2023“.

Окупило се око 110 такмичара из 14 клубова, од којих су сем домаћих клубова били гости из Мађарске, Босне и Хрватске и Хрватске.

Рвачи „Радничког“ су освојили 4 златних медаља и то: Младен Батало, Кристиан Доби, Срђан Тодоровић и Соња Илић који су одлично одрвали.

Сребрне медаље освојили су: Адриан Доби, Урош Илић, Алекса Трбојевић, Данијел Бојанић, Никола Гуњ, Срећко Малбаша, Младен Патарчић, Татјана Трбојевић и Ивана Фараго.

Бронзане медаље освојили су: Алекса Анђелић, Немања Николић, Јован Косовац, Драган Лаубенштајн, Виктор Хорват, Давид Мазињанин и Милош Ранисављевић.

Овом приликом захвалили би се свима који сваке године несебично помажу одржавању овог турнира, као и породици Јокић и кошаркашком клубу Џокер који су омогућили да сваки учесник добије мајицу са такмичења.

Турнир су још и помогли „Анаконда секјурити“, ЗЗ „Раванград“ и „Сомборелектро“.

Најатрактивнији такмичар био је такмичар из Сомбора – Кристиан Доби, најбољи страни такмичар је био из Мађарске – Донко Лехел, док је најбољи домаћи такмичар био Срђан Тодоровић.

Председник РК Раднички, Владимир Крстић захвалио се својим тренерима Игору Фргићу и Милану Марићу, као и свим родитељима клуба и спортистима, као и граду Сомбору и Спортском центру „Соко“ Сомбор, који су допринели да ово такмичење у част спортисте века града Сомбора Ивана Фргића буде тако квалитетно организовано.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора