Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Северу наслов државе у бенчу

PW SEVER Sombor
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У спортској хали Тиквара Бачка Паланка јуче је одржано државно првенство у бенч прессу за суб јуниоре, јуниоре и мастер.

На овом такмичењу 25 клубова имало је своје представнике. За сомборски клуб Пауерлифтинг клуб Север наступило је 13 такмичара.

У старосној категорији суб јуниора наступили су: Миа Милошевић у категорији до 57 кг и освојила злато. Петар Глушац у категорији до 74 кг освојио је сребро. Филип Маунић у категорији до 83 кг одбранио је титулу првака државе. Огњен Живадиновић у категорији до 105 кг освојио злато и освојиио пехар за релативно најачег суб јуниора на првенству.

У јуниорској конкуренцији од 18 до 23 наступили су Дуња Мешић у категорији до 63 кг освојила је злато. Тамара Ланчушки у категорији до 69 кг окитила се златом и проглашена за најјачу јуниорку на такмичењу при том је и поставила нови национални рекорд. Соња Милошевић такмичила се у категорији до 76 кг и освојила злато. Страхиња Гараи је у категорији до 74 кг освојио сребро.

У категорији мастера наступили су: Драгана Кулаш у категорији м1 до 69 кг у којој је оборила национални рекорд и освојила злато при том је и уручен пехар за најјачу такмичарку. Маја Николић у категорији 84+ м1 на свом првом такмичењу окитила се сребром. Дарко Глушац у категорији до 120 кг м1 освојио је злато. Ђорђе Терзин је наступио у категорији до 83 кг м3 оборио национални рекорд и освојио злато. Драгомир Димић је у категорији до 93 кг м4 два пута обарао национални рекорд и такодје се окитио златом.

Захваљујући изванредним резултатима такмичара наш клубу је проглашен за најуспешнији и уручен нам је пехар. И тиме смо успешно завршили први део такмичарске сезоне и следе припреме за јесен нова такмичења и надамо се нове победе.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора