Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Сомаратонци успешни на трци у Врбасу!

vrbas arksm
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Друго издање Врбашке трке које је одржано у недељу 04. септембра окупило је двестотињак тркaча који су се такмичили у тркама на пет и десет километара као и на дистанци од једног километра за категорију војске и полиције.

Врбас је још једном био добар домаћин тркачима и оганизатор ове трке која има све предуслове да постане традиционална.

Сомаратонци су наступили у главним тркама, а најуспешнији је био Џејмс Инс који је истрчао још једну одличну трку овог пута заузевши треће место у генералном пласману на трци на 10 километара.

Сјајан наступ имао је и Бранислав Катић који је заузео 11. место у генералном пласману односно прво место у својој старосној категорији. Прва места у својим старосним категоријама истрчали су и Мирјана Дошен, Весна Бјелан, Даница Грујић Фирањ док је Ђорђе Рацков завршио на трећем месту у својој категорији, док су Мина Бошњак и Лјерка Вукмировић истрчале трку на пет километара.

Истог дана, али у Земуну одржан је први Земунски полумаратон на којем је учествовала чланица Сомаратона Сузана Филиповић која је истрчала полумаратонску дистанцу на 21 километар освојивши прво место у својој старосној категорији.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора