Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Сомборци на семинару у Аранђеловцу

KKDusanSeminar
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Протеклог викенда Аранђеловац је био домаћин међународног карате семинара који се одржао у организацији карате клуба „Књаз“ .

Семинар је отворио амбасадор Јапана у Србији Кацумата Такахико а водила га је Роксанда Атанасов бивша светска шампионка уз асистенцију Јоване Прековић, двоструке европске, светске и олимпијске шампионке.

Семинар је окупио око 100ак тренера и такмичара из Србије, Македоније, Бугарске и Црне Горе.

Из клуба „Душан Станичков“ семинару су присуствовала два тренера Тамара и Борислав Лакићевић као и двоје такмичара Милан Радмиловић и Бојана Лакићевић

Први тренинг је водила Роксанда Атанасов уз асистенцију Јоване Прековић, кроз сам тренинг су успеле да део свог знања, део свог искуства пренесу на све учеснике семинара и да помогну да напредујемо ка својим циљевима.

Сестре Сомеyа Каyао, светска првакиња и капитен зенске репрезентације Јапана и Маyуми учесница Олимпијских игара, биле су специјалне гошће семинара, одржале су један тренинг, кроз сам тренинг смо могли да осетимо један део њихове културе и традиције јер сви знамо да карате води своје корене из Јапана. Максимално су успеле да дочарају сву лепоту и енергију каратеа.

Да све буде перфектно и професионално, да се цела ова прича употпуни и заокружи, потрудио се и џудистаа Драган Атанасов носила црног појаса 10 дан, директор Џудо савеза Србије који је несебично пренео своје знање из џудоа а које ће нам на такмичењима бити од велике користи.

Имали смо велику част и срећу што смо могли да будео део екипе која је заједно тренирала са великанима каратеа са светским и олимпијским шампиона.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора