Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Сомбор и Волејстарс везали другу победу

одбојкашка лопта
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Одбојкашки резултати:

Прва Војвођанска лига Исток (2. коло, мушкарци):

Дунав Волеј 2 – Сомбор 1:3 (20:25, 25:21, 23:25, 12:25)

Друга лига Север (2. коло, жене):

Срем 2 – Волејстарс 1:3 (21:25, 25:16, 18:25, 22:25)

ЦВС Елбрако Техноленд – Штранд Волеј 0:3 (19:25, 16:25, 16:25)

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора