Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Спидери успешни у Мађарској

Takmičari Spidera na turniru u Mađarskoj septembar 2022 (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Катарина Блажев била је најуспешнији сомборски такмичар на међународном турниру у кросминтону, са освојеном бронзом у сениорској категорији и категорији јуниорских парова.

На турниру у Будимпешти наступило је око педесет такмичара из пет земаља.

Катарина је бронзу у паровима играла у пару са Селеном Стојачић, која није успела да забележи значајнији успех у појединачној категорији. У категорији јуниорских парова наступио је и Урош Лукач, у пару са Мађарем Тутуц Давидом и освојио бронзу, док је у појединачној категорији до четрнаест година такође освојио треће место.

Алида Јерковић са две остварене победе и два пораза није успела да се пласира у завршницу турнира у категорији сениорки, док је у пару са Борисом Јерковићем поражена већ у четвртфиналу.

Борис Јерковић није одиграо на очекиваном нивоу, те са само једном победом није успео да се пласира у завршницу турнира.

У категорији ветеранки, Симана Матковић је поражена у полуфиналу, те је поделила бронзано одличје, док је у категорији мешовитих парова са Мађарем Тутуц Ериком поражена у четвртфиналу.

Сомборски такмичари настављају успон на ранг листама а до краја сезону очекује их још један наступ на међународном турниру у Бугарској.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора