Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Турнир у одбојци на песку

Odbojka na pesku
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Град Сомбор осми пут је домаћин турнира у одбојци на песку, а публика ће поново имати прилику да прати врхунске мечеве професионалног и рекреативног beach volley турнира у јединственом амбијенту самог центра града.

У току је припрема терена на Тргу Светог Тројства, а радове је данас обишла чланица Градског већа за област омладине, деце, спорта и здравства Антонија Нађ Косановић.

Професионални турнир ће се одржати 6. и 7. августа, а мечеви ће се играти и у току дана и под рефлекторима, по чему је овај турнир јединствен у Србији. Од 8. до 10. августа организује се и рекреативни турнир, где се поред домаћих екипа очекују и екипе из иностранства.

Ракреативни турнир ће се играти у периоду од 17 до 22.30 часова, а професионални од 12 часова до 23 часа.

Испред организатора Милош Алексић истакао је да се очекује јак турнир у обе конкуренције. „На турниру се очекује учешће свих најбољих парова из Србије у мушкој и женској конкуренцији, долазе репрезентативци Србије и репрезентативке, чак ћемо имати и домаће представнике, што је јако похвално за нас и мислимо да ће бити одличан турнир. Трудимо се максимално у организацији и овим путем позивамо све гледаоце да дођу“ поручио је Алексић.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора