Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Уручена нова опрема Боксерском клубу Сомбор

БК Сомбор нова опрема
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, потпредседник Војвођанског боксерског савеза Жељко Мрдаковић и чланица Градског већа Антонија Нађ Косановић у среду, 2. новембра, посетили су Боксерски клуб Сомбор.

Овом приликом покрајински секретар Дане Баста уручио је клубу нову опрему која се састоји од џакова за бокс, рукавица, бандажера, вијача и фокусера.

„Нама је изузетно драго што смо могли да препознамо њихове потребе на нашем конкурсу и доделимо средства за набавку нове спортске опреме у вредности од 200 хиљада динара и сигуран сам да ће овим младим боксерима користити у тренажном процесу и помоћи да направе још боље резултате“ рекао је Баста.

Градоначелник Сомбора захвалио се покрајинском секретаријату на новој опреми коју је добио боксерски клуб, али и на подршци коју су добили и други сомборски клубови.

„Пре свега бих искористио прилику да се захвалим покрајинском секретару за спорт и омладину што је уручио опрему Боксерском клубу Сомбор. То није једини клуб из Сомбора који је добио опрему, поред боксерског  клуба добили су опрему и кајакашки клуб, рукометни и одбојкашки клуб, а све како би наши спортисти имали што боље услове у даљем тренажном процесу. Оно што је веома битно да видимо овде пуно младих и нових наших суграђана који су кренули да се баве спортом, а то је свакако и циљ свих нас у Граду Сомбору“, поручио је градоначелник Ратковић.

Жељко Мрдаковић испред Војвођанског боксерског савеза истакао је да на основу резултата и педагошког рада са најмлађима лако је да се препозна ком клубу треба да се пружи подршка.

„Боксерски клуб Сомбор својим резултатима како у екипној конкуренцији као првак државе, тако и у појединачној конкуренцији, кроз заиста велики број првака државе, учесника и освајача трофеја са разних међународних такмичења, показује и доказује да је један од водећих клубова у Србији“ казао је Мрдаковић.

сомбор.рс

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора