Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

У недељу 43. Сомборски полумаратон

2-6
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Чланица Градског већа задужена за област спорта, деце, омладине и здравства Антонија Нађ Косановић, заједно са организаторима АРК „Сомаратон“ Сомбор, одржала је конференцију како би најавила 43. издање најстарије уличне трке у Србији, “Сомборски полумаратон”, која ће се одржати у недељу, 14. маја 2023. године.

Чланица Градског већа искористила је ову прилику како би подсетила да је Сомборски полумаратон добио титулу друге најбоље трке у Србији, као и да изрази задовољство што ова манифестација из године у годину окупља све већи број учесника из целог региона.

„Позивам све оне који желе да буду део ове манифестације, па макар и да гледају и бодре такмичаре, јер ће на такмичењу учествовати они који желе да постигну добре резултате, да оборе своје личне рекорде, да постављају нове рекорде, а биће и оних који долазе због забаве“.

Како најављују организатори, заинтересованост за овогодишњу трку је велика, у прилог чему говори информација да је до сада пријављено више од хиљаду учесника, од којих је чак двеста са територије Града Сомбора.

сомбор.рс

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора