Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

У суботу први Школарац

Plakat
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У суботу 25.06.2022. године бициклистички клуб “Лотус Теам” из Сомбора ће уз подршку фирме Сомборелекро, организовати ШКОЛАРАЦ СОМБОРЕЛЕКТРА – бициклистичко школско такмичење ученика свих разреда основних школа.

Манифестације која траје већ 12 година, коначно ће се после две године паузе поново вратити и употпунити спортски програм за сомборску децу.

Учесници ће бити подељени у четири женске и четири мушке категорије (први и други разред једна, односно трећи и четврти, пети и шести, седми и осми и остале).

На сваком такмичењу за троје најбољих у категорији ће бити обезбеђене медаље.

Пријаве су на месту такмичења (шумица код ОШ “Доситеј Обрадовић) од 9:00 до 9:45х, а старт прве категорије у 10 часова.

Сваки учесник такмичења учествоваће и у богатој ТОМБОЛИ коју смо припремили. Као и сваки пут до сада, поред малих награда, главна награда бише – БИЦИКЛ.

Напоменућемо само да су за такмичење дозвољени сви типови бицикла, али под условом да су исправни. Ако немате свој бицикл, можете га позајмити од неког другог учесника/це, који нису у истој категорија. Учешће је БЕСПЛАТНО за све.

Ове године планирано је два Школарца, један 25. јуна, а други поводом почетка школске године, почетком септембра месеца.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора