Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Фудбалски клубови из Растине и Светозар Милетића добили нову спортску опрему

НАСЛОВНА-1-scaled
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У акцији опремања фудбалских клубова новом спортском опремом на територији града Сомбора, потпредседник Фудбалског савеза Србије, Бранислав Недимовић, поделио је опрему ФК“ Полет“ из Растине и ФК „Јединство“ из Светозар Милетића. Том приликом, свечано су га дочекали градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, заменица градоначелника, Љиљана Тица, градска већница за спорт, децу, омладину и здравство, Антонија Нађ Косановић, председник Спортског савеза града Сомбора, Зоран Бојић, председници фудбалских клубова са тренерима и играчима и представници месних заједница.

Пакет опреме, између осталог, садржи нове дресове за играче, лопте, штуцне и рукавице за голмане. Током посете, потпредседник ФСС, Недимовић и представници локалне самоуправе су разговарали са тренерима и играчима о спортским успесима и плановима за даљи развој спорта и клубова чије боје са поносом носе.

Акција Фудбалског савеза Србије ће бити настављена и у наредном периоду, а за циљ има опремање свих клубова новом и квалитетном опремом. Град Сомбор подржава ову акцију и додатно улаже средства из буџета у опремање фудбалских терена, стадиона, едукативне радионице и стипендије за талентоване и вредне спортисте. У 2023. години је из средстава буџета Града уложено преко 64 милиона динара у спортску инфраструктуру и спортске активности, а са том праксом ће се наставити како би сви спортисти и рекреативци имали што боље услове за бављење спортом.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора