Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Јосип Мајор вицешампионски у Зрењанину!

arksm zr23
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
У недељу 01.10.2023. године одржано је седмо издање полумаратона у Зрењанину које је
окупило око 800 тркача који су учествовали на једној од три дистанце и то на 7 километара, штафетној трци и полумаратонској трци на 21 километар.
Чланови атлетско рекреативног клуба ’’Сомаратон’’ Сомбор били су један од најбројнијих клубова, а наступили су на тркама на 7 и 21 километар. Најуспешнији наступ имао је Јосип Мајор који је био други на трци на 7 километара са само двадесетак секунди заостатка за шампионом.
Ана Пешић је истрачала прво месту у својој старосној категорији, Дејан Николић друго, а Бранислав Катић је на истој дистанци заузео треће место у својој старосној категорији.
Седам километара у Зрењанину истрачали су и Мирослав Лишчевић, Јелена Станимировић, Александар Мартиновић, Даниел Шокац, Алексеј Тутуш, Сања Војводић, Милош Јандрић, Моника Маунић и Дамир Ивковић.
Полумаратонску дистанцу су истрчали Предраг Гагић, Дамир Марковић, Зоран Николић, Сузана Филиповић која је била и друга у својој старосној категорији, Јелена Перенчевић, Маја Бодрожић, Биљана Везмар и Арпад Шаркези који је био први у својој старосној категорији.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора