Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Још један бисер српске кошарке у Црвеној Звезди

Стефан Марјановић
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Стефан Марјановић нови члан црвено белих!

КК Црвена звезда Меридианбет паралелно са активностима око првог тима, почетка продаје сезонских карата, ангажован је током лета и на ојачавању млађих селекција нашег клуба.

Један од најталентованијих центара Европе, Стефан Марјановић нови је члан КК Црвена звезда!

Суперталентовани центар рођен је 04.09.2007.године у Сомбору, висок је 210 центиметара и представља велику будућност српске кошарке и Црвене звезде.

Стефан је до ове сезоне играо за екипу Војводине, репрезентативац је Србије у својој старосној категорији, а био је и учесник Европског првенства за играче до 16 година које је играно овог лета. Одликује га изванредна игра у оба правца и огроман потенцијал који ће моћи даље да развија играјући у систему КК Црвена звезда!

Стеган Марјановић је потписао уговор са црвено белима у четвртак, а по потписивању уговора поручио је следеће: “Изузетно ми је драго што сам постао члан Црвене звезде предстоји ми изузетно напоран рад у наредном периоду, такође и уложен труд како бих једног дана дошао до првог тима Црвене звезде што ми је циљ. Пре тога пуно рада, тренинга, утакмица како бих са својим тимом стизао до победа и титула” рекао је Марјановић.

Црвена звезда наставља са активностима на свим нивоима клуба како би потпуно спремна дочекала нову такмичарску сезону у свим категоријама.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора