Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Дизачи померају јуниорске рекорде

KDT Radnički Seniorsko prvenstvo Vojvodine Subotica 2022.godina
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У Суботици је одржано Сениорско првенство Војводине у дизању тегова уз рекордан број учесника из разних градова наше покрајине (Суботица, Сомбор, Нови Сад, Ириг, Инђија, Панчево, Бач).

Сомборски дизачи тегова наступали су у следећем саставу Тина Пелајић, Анђела Ердељ, Теа Терзин, Милијана Митровић, Андреј Ранг, Сергеј Икач, Петар Пелајић, Аљоша Илић, Стефан Богојевић, а на жалост без Мартине Ђурковић, Луке Петрика и Верице Томић на које је тренер Петар Ранг такође рачунао као сигурне освајаче медаља.

Тина Пелајић је поново после веома неизвесне борбе и померивши државне јуниорске рекорде освојила златно одличје, Анђела је такође померила јуниорски рекорд и заузела друго место, Милијана и Теа су добрим наступима заузеле друга места у својим категоријама, а у мушкој конкуренцији Петар Пелајић је био други, Андреј Ранг је заузео треће место успевши да помери како личне тако и јуниорске рекорде, а Стефан се пласирао на треће место у својој категорији.

Уз овако јаку сениорску конкуренцију пласман наших младих дизача је више него задовољавајући и следећег месеца нас очекује јуниорско првенство државе на ком се од сомбораца очекују успешни наступи и добри пласмани и резултати.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски савез града Сомбора