Венац Петра Бојовића 11

25000 Сомбор, Србија

+381 25 510 45 41

+381 25 510 45 41

Раванград победио, Слога и Хајдук изгубили

Фудбалски резултати: ВФЛ Север (10. коло): Херцеговац – Младост (Т) 2:1 (1:0) Хајдук – Препород 1:3 (1:3) Раднички 1905 – Солунац 2:2 (1:1) Обилић – Слога 2:1 (0:0) Раванград 2018 – Ђурђин 2:0 (1:0) Младост Апа – Врбас 1:1 (0:1) Младост (БП) – Бачка 1901 – 0:1 (0:0) Војводина (БГ) – Бајша 1:2 (1:2) Табела: […]

Спортски савез града Сомбора